0_Web_Насловна-слајдер0_Македонија.Портал0_МИА Истражува.ПорталБизнисБизнис.СлајдерЕкономијаМакедонија.СлајдерОпштествоТема

Недела неработен ден, наверојатно по завршување на изборите

Пратениците не успеаја пред официјалниот почеток на кампањата за локалните избори да ги донесат измените на Законот за работни односи со кои недела требаше да се прогласи за неработен ден за повеќето дејности. Тие, иако требаше да бидат донесени порано и да почнат да се применуваат од 1 октомври, најверојатно ќе бидат усвоени по завршување на локалните избори, со оглед на тоа што беше најавено дека Парламентот дотогаш нема да заседава.

Back to top button
Close
Close