0_Web_АктуелноБизнисБизнис.ПорталЕкономијаМакедонија.Слајдер

Законските измени за материјален надомест за уште 1 100 стечајни работници на собраниска комисија

Законските измени со кои треба да се овозможи материјален надомест за уште 1 100 стечајни работници денеска се пред членовите на собраниската Комисија за труд и социјална политика во второ читање, по скратена постапка.

Back to top button
Close
Close