EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Zahavi: Vaksinat ofrojnë mbrojtje dhe pengojnë përhapjen e virusit

Në bazë të dëshmive që janë në dispozicion, u konfirmua se vaksinat kundër Kovid-19 janë efikase në pengimin e përhapjes së infeksionit, deklaroi sot ministri britanik i Vaksinimit, Nadim Zahavi, në prag të heqjes së gjendjes së jashtëzakonshme në Britaninë e Madhe.

Back to top button
Close
Close