BallkanBallkan.Portal

Zagrebi sot është qyteti më i ndotur në botë

Zagrebi këtë pasdite ishte qyteti më i ndotur sipas parametrave të stacionit zviceran IQ Air, i cili e krahason cilësinë e ajrit.

Zagreb, 27 mars 2020 (MIA) – Zagrebi këtë pasdite ishte qyteti më i ndotur sipas parametrave të stacionit zviceran IQ Air, i cili e krahason cilësinë e ajrit.

Uebfaqja zyrtare e Institutit Kroat të Ekologjisë tregon se cilësia e ajrit është shumë e dobët në Osijek, Zolan afër Nashices, Sisak dhe Kopaqki Rit, publikoi portali Indeks. ls/shk/

Таг
Back to top button
Close
Close