0_Sport,PortalSport.SlajderTë Tjera

Zaevi organizoi pritje për përfaqësuesit e Ligës së sapoformuar rajonale të boksit

Kryeministri I Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, sot në Qeveri, në takim me kryetarin e Federatës nacionale të boksit, Primisllav Dimovski dhe kryetarët e lidhjeve të boksit të Serbisë, Sllovenisë, Kroacisë, Bosnjë e Hercegovinës dhe anëtarët e tyre, si pjesë e Ligës rajonale të boksit, e themeluar kohë më parë. Biseduan për avancimin e bashkëpunimit rajonal dhe ndërkombëtar përmes sportit, si mbështetje e rëndësishme në promovimin e unitetit, tolerancës dhe mirëkuptimit të ndërsjelltë.

Back to top button
Close
Close