0_Maqedoni.PortalPolitikë

Zaevi e dënoi brutalitetin e policisë dhe dhunën ndaj policëve në rajonin e Velesit

- Kryeministri Zoran Zaev sot e dënoi brutalitetin e policisë dhe dhunën ndaj policëve në rajonin e Velesit. Ai potencoi se ligji duhet të vlejë për të gjithë njëjtë.

Back to top button
Close
Close