0_Македонија.ПорталПолитика

Заев – Зутер Техада: Имаме одлични билатерални односи и продолжуваме со заедничка реализација на проекти

Премиерот Зоран Заев денеска за време на прошталната средба со амбасадорката на Швајцарската Федерација, Сибил Зутер Техада посебно ја истакнал нејзината посветеност, искреното пријателството и поддршка на проекти, кои го подобруваат животот на граѓаните.

Back to top button
Close
Close