0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Заев-Закоњшек: Вложуваме во квалитетен, ефикасен и економичен транспортен систем интегриран во регионот и ЕУ

Директорот Закоњшек на средбата ја изразил подготвеноста на Транспортната заедница за поддршка на Република Северна Македонија во спроведувањето на конкретни проекти, надминување на одредени прашања, како и при усвојувањето на европската легислатива и стандарди во областа на транспортот. 

Back to top button
Close
Close