0_Maqedoni.PortalPolitikë

Zaev-Varheji: Vlerësimet pozitive të KE-së janë arsye e fortë për përfundimin me sukses të përgatitjeve për konferencën ndërqeveritare

Vlerësimet pozitive për Maqedoninë e Veriut në Raportin Vjetor të Komisionit Evropian ishin një lajm i mirë, por kjo është një arsye tjetër e fortë për të punuar edhe më shumë në zbatimin e reformave dhe përfundimin me sukses të përgatitjeve për konferencën e parë ndërqeveritare në dhjetor, u theksua në takimin onlajn të Kryeministrit Zoran Zaev me Komisarin e BE-së për Fqinjësinë dhe Zgjerimin, Oliver Varheji.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close