Fotoservis

Zaev, Varheji dhe Edshtadler për vizitë në pikën vaksinuese në QS Boris Trajkovski

Kryeministri Zoran Zaev, eurokomisari për zgjerim, Oliver Varheji dhe ministrja austriake për Evropë dhe Kushtetutë, Karoline Edshtadler për vizitë në pikën vaksinuese në QS Boris Trajkovski.

Back to top button
Close
Close