0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderPolitikëVideo deklaratë

Zaev: Secili që ka shkelur ligjin të përgjigjet, mundësuam kushte për një sistem të pavarur gjyqësor

Kushdo që ka shkelur ligjin duhet të mbajë përgjegjësi. Jemi krenarë që si ekzekutiv kemi siguruar kushtet për një gjyqësor i pavarur të funksionojë dhe të rivendoset sundimi i ligjit. Të tregojmë se Maqedonia Veriore po ndryshon dhe askush nuk ushtron ndonjë ndikim ose presion mbi prokurorët ose gjykatat, ata marrin vendime të pavarura.

Back to top button
Close
Close