0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Zaev-Sahakjan: Po përforcohet partneriteti me UNDP-në

Kryeministri Zoran Zaev sot realizoi takim me përfaqësuesen e përhershme të Programit për zhvillim të Kombeve të Bashkuara (UNDP), Narine Sahakjan, me të cilën bashkarisht e vlerësuan bashkëpunimin e deritanishëm si të suksesshëm dhe këmbyen mendime për aktivitetet rrjedhëse dhe realizimin e ndryshimeve transformuese në krijimin e politikave publike.

Back to top button
Close
Close