0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Zaev: Rrjeti 5G do të shkaktojë efekte shumë më pozitive se sa energjia elektrike

Kur flasim për digjitalizimin si për revolucionin e katërt, rrjeti 5G do të shkaktojë efekte shumë më pozitive se sa paraqitja e energjisë elektrike dhe do të jetë instrument për transformim, përkatësisht digjitalizimin e industrive tradicionale, ka thënë sot kryeministri Zoran Zaev pas nënshkrimit të Memorandumit të mirëkuptimit për sigurinë e teknologjive 5G, me nënsekretarin për Rritjen Ekonomike, Energjinë dhe Mjedisin Jetësor të SHBA-së, Keit Kraç.

Back to top button
Close
Close