0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderShoqëri

Zaev: Raporti i UNESKO-s për Liqenin e Ohrit duhet të merret si alarm i fuqishëm për gjendjen, do të vazhdojmë tutje me të gjitha aktivitetet

Raporti i UNESKO-s për Liqenin e Ohrit duhet të merret si alarm i fuqishëm për gjendjen. UNESKO nuk do të vijë këtu dhe të kujdeset për të gjithë rajonin e Ohrit, por ky është obligim i yni, institucioneve, atyre qendrore, lokale dhe qytetarëve. Do të vazhdojmë me të gjitha aktivitetet siç janë mënjanimi i objekteve të ndërtuara në mënyrë të paligjshme, rregullimi i rrjedhës natyrore dhe aspekti i vendosjes së plazheve përreth liqenit të Ohrit, do të vazhdojmë me kompletimin e sistemit të kolektorëve, impiantet e trajtimit që u shkatërruan në të kaluarën dhe gjithçka që do të thotë zhvillim normal në përputhje me planin e menaxhimit të Liqenit të Ohrit dhe rajonit të Ohrit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close