0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderPolitikëVideo deklaratë

Zaev: Qëllimi është që Plani ta pengojë korrupsionin e pushtetit aktual, por t’i zbulojë edhe instalimet korruptuese të qeverisjes me regjim para këtij pushteti

Nuk ka më ruajtje të artikujve në sirtarë. Çdo lëndë gjyqësore duhet të ketë zgjidhe të shpejtë. Jemi duke hyrë në ekipim dhe dixhitalizim të plotë të Prokurorisë publike si dhe Qendrat hulumtuese në kuadër të Prokurorisë Publike dhe Themelore me qendra operative të hetimit për të gjitha 23 Prokuroritë themelore publike në vend së bashku me Prokurorinë themelore publike për krim të organizuar dhe korrupsion.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close