0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Zaev propozoi shkarkim të drejtoreshës së Agjencisë për programe arsimore evropiane, Lidia Dimova

Kryeministri Zoran Zaev në mbledhjen e sotme të 13-të të Qeverisë i informoi anëtarët e Qeverisë se e ka pranuar kërkesën e zëvendëskryeministrit për luftë kundër korrupsionit dhe krimit, zhvillimit të qëndrueshëm dhe resurse njerëzore, Ljupço Nikollovski, t'i rekomandojë Këshillit drejtues të Agjencisë nacionale për programe arsimore evropiane dhe mobilitet ta shkarkojë drejtoreshën Lidia Dimova, për shkak të veprimit joetik në kryerjen e funksionit të saj, lidhur me indikacione për punë të pandërgjegjshme financiare dhe për moskujdes ndaj kultivimit të imazhit të institucionit në opinion.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close