0_Maqedoni.PortalPolitikëVideo deklaratë

Zaev: Propozime të pranueshme do të mund të jenë një pjesë e amendamenteve kushtetuese

Kryeministri Zoran Zaev sot ka hapur debatin e parë publik për draft- amendamentet kushtetuese duke përmendur propozime të pranueshme të mundshme të cilat mund të jenë pjesë e tyre, ndërsa janë trajtuar në debatin në Komisionin kuvendor dhe në seancë plenare.

Back to top button
Close
Close