0_Maqedoni.PortalPolitikë

Zaev-Perks: Qeveria zbaton politika efektive për fëmijët dhe të rinjtë

Angazhimet dhe politikat efektive të Qeverisë në pjesën e mbrojtjes dhe avancimit të të drejtave të fëmijëve dhe të rinjve, posaçërisht në pjesën e politikave sociale dhe arsimit, janë pjesë e temave në të cilat kanë biseduar kryeministri Zoran Zaev me Benxhamin Perks, përfaqësues i UNICEF-it dhe ushtrues i detyrës koordinator i përhershëm i Kombeve të Bashkuara, i cili e përfundon mandatin e vet në vend.

Back to top button
Close
Close