0_Maqedoni.PortalPolitikë

Zaev: Përkrahje për procedurën për sigurimin e shpejtë të shtetësisë, por nuk mundet me dëshmitarë

Do të përkrah procedurë për sigurim të shpejtë të shtetësisë për ata, deri tani të konstatuar 650 deri 800 qytetarë dhe sa do që të jenë në të ardhmen, të cilët në mënyrën më të shpejtë, por më profesionale, do ta konfirmojnë shkakun për marrjen e shtetësisë. Por nuk mund të përkrahet propozimi i Aleancës për Shqiptarët që me tre dëshmitarë të merret shtetësi, deklaroi kryeministri Zoran Zaev, duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close