Политички партии

Заев од 25. Конгрес на СДСМ: Додека ние ја зајакнуваме демократијата и отвореноста на партијата, во ВМРО-ДПМНЕ ништо не се менува

Додека ние се менуваме, внесуваме нови современи пракси, додека ја зајакнуваме демократијата, отвореноста и отчетноста на партијата, кај нашите политички противници ништо не се менува, порача претседателот Зоран Заев на 25. Конгрес на СДСМ.

Back to top button
Close
Close