0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderShoqëri

Zaev: Obligim dhe detyrë e jonë është të krijojmë shoqëri me mundësi të barabarta mes burrave dhe grave

Investimi jonë është të ndryshojmë shoqërinë, të krijojmë kushte për barazi të plotë të grave në të gjitha rrjedhat shoqërore. Obligim i ynë është të krijojmë shoqëri ku nuk do të ketë vend për asnjë shqetësim, psikik, fizik apo seksual, shoqëri e orientuar në parandalimin e dhunës dhe mbrojtjen e viktimave. Kemi bërë shumë në periudhën e kaluar në këtë fushë, por kemi vullnet politik të bëjmë edhe më shumë, ka porositur kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në tribunën onlajn që sonte e organizoi Forumi i gruas pranë LSDM-së.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close