0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Zaev në kujtim të Holokaustit: Kurrë mos të harrohet, kurrë të mos përsëritet

Le të shëndrit gjithmonë zjarri në kujtim të Holokaustit, të cilin e shënojmë çdo vit më 27 janar, në kujtim, nder dhe lavdi të 7 milionë nënave dhe vajzave hebreje, baballarëve dhe djemve, miqve dhe fqinjëve që i humbën jetët e tyre në kampe fashiste të vdekjes, njoftoi kryeministri Zaev në Fejsbuk me rastin e Ditës ndërkombëtare të përkujtimit të Holokaustit - 27 janar.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close