0_Maqedoni.PortalPolitikë

Zaev: Ne jemi maqedonas, flasim gjuhën maqedonase dhe jemi anëtare e NATO-s, ne do të jemi maqedonas që do të flasin maqedonisht dhe do të jemi anëtare e BE-së

Ne jemi maqedonas që flasim gjuhë maqedonase dhe jemi anëtare e NATO-s, ne do të jemi maqedonas dhe do të jemi anëtare e BE-së, ndërsa patriotizmi është të mos jesh i ngujuar në të kaluarën dhe me atë ta rrezikojmë të tashmen e cila kurrsesi nuk mund ta hapë të ardhmen, tha kryeministri Zaev në intervistën për radion Kanal 77.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close