0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeLink i drejtpërdrejtëPartitë politikePolitikëShoqëriVideoVideo deklaratë

Zaev: Ndjenjat e mia janë lënduar, prisja falje nga Bozhinovski

Kur të kalohen kufijtë, të shpifin për ju disa herë, para së gjithash për ndjenja personale, ndërsa pastaj madje edhe për funksionin politik që e kryeni një ditë duhet të thoni ndalo dhe të ngrisni akuza, kjo është mënyra e vetme në vend të masim deri në çfarë mase është e lejueshme shkelja e ndjenjave të qytetarëve, përfshirë edhe mua si Kryeministër, deklaroi sot Kryeministri, Zoran Zaev para Gjykatës Civile pas seancës me gazetarin Zoran Bozhinovski.

Back to top button
Close
Close