0_Македонија.ПорталПолитички партии

Заев: На 21 март СДСМ ќе демонстрира највисок можен облик на внатрепартиска демократија

Токму СДСМ, на 21 март, на денот на пролетта, ќе демонстрира највисок можен облик на внатрепартиска демократија, членовите на директни избори да го избираат својот Претседател.

Back to top button
Close
Close