0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePartitë politikePolitikë

Zaev: LSDM-ja është besnike dhe e përkushtuar ndaj qytetarëve dhe shtetit

- E kaluara dhe e tashmja janë themeli ynë, forca jonë - hapëron drejt së ardhmes. Para nesh është një periudhë e rëndësishme, veçanërisht në tejkalimin  e pasojave nga korona kriza, vënia e fundit përfundimtar të pandemisë dhe rritja e ekonomisë sonë të Maqedonisë. Sikur edhe deri tani LSDM edhe në këto procese do të tregojë përgjegjësi, guxim, përkushtim dhe shtetësi së bashku  me qytetarët t'i tejkalojmë  sfidat që qëndrojnë para nesh dhe së bashku me qytetarët sërish të jemi në anën fituese të nsritshme të historisë së Maqedonisë.

Back to top button
Close
Close