0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Zaev: Krijojmë kushte që në pranverë të bëjmë rinisje të ekonomisë

Target kryesor i pakos së pestë të masave janë kompanitë më të goditura nga kriza ekonomike të shkaktuar nga pandemia e koronavirusit, ndërsa këto janë mbi 30 për qind të kompanive për shkak të mbështetjes së vendeve të punës dhe punëtorëve përmes pagave, të cilat lëvizin nga paga neto deri në   bruto, prej 14.500 deri 21.778 denarë. Në vijim është edhe analiza për përcaktimin e grupeve synuese të cilave u nevojitet më shumë ndihma financiare apo ndihmë tjetër.

Back to top button
Close
Close