0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderPolitikë

Zaev: Koncepti Partneritet i hapur qeveritar kontriboi që vendi të transformohet nga shtet i robëruar në shembull transparent dhe progresiv

Kryeministri Zoran Zaev në prezantimin e sotëm të konceptit Partneritet i hapur qeveritar (PHQ), ku mori pjesë edhe drejtori i përgjithshëm PHQ-së nga zyra në Nju-Jork, Sanxhaj Pradhan, theksoi se qëllimi themelor i partneritetit të hapur qeveritar, e edhe i Qeverisë janë promovim i transparencës, përkrahja e pjesëmarrjes qytetare, lufta kundër korrupsionit dhe shfrytëzimi i teknologjive të reja në administratën publike.

Back to top button
Close
Close