0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikë

Zaev: Kemi dokument strategjik për përforcimin e parimeve të zhvillimeve të qëndrueshme dhe ndërtimin e një shoqërie të prosperuar dhe inkluzive

Korniza është dokument i yni strategjik që e orienton punën e të gjitha agjencive të KB-së që punojnë në vend në pesë vitet e ardhshme, si dhe me të gjitha palët e cenueshme të përfshira në proceset. Në këtë rast dua të theksoj se shteti ynë mbetet i përkushtuar në zbatimin e rekomandimeve të organizatave ndërkombëtare, si dhe të qëllimeve globale mijëvjeçare për zhvillim të qëndrueshëm.

Back to top button
Close
Close