0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Zaev: Janë paraparë 52 milionë denarë për nxitjen e efikasitetit energjetik të amvisërive

- Qeveria miratoi Program për promovim të burimeve ripërtëritëse të energjisë dhe nxitjen e efikasitetit energjetik në amvisëri për vitin 2021, shkroi kryeministri Zoran Zaev në Fejsbuk.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close