0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalEkonomiPolitikë

Zaev: Investimet kapitale sjellin përfitime për ekonominë dhe për shtetin

- Kryeministri Zoran Zaev në takimin e sotëm onlajn me zëvendës ambasadorin e Gjermanisë në vend, Oto Graf, dy përfaqësues të Shoqatës Gjermane për Bashkëpunim Internacional (GIZ), drejtorin David Oberhuber dhe udhëheqësja e portfolios së GIZ Sonja Andonova dhe zëvendëskryeministrin Fatmir Bytyqi e ka theksuar rëndësinë e investimeve kapitale, të cilat, siç tha, sjellin përfitime për ekonominë dhe për shtetin.

Back to top button
Close
Close