0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Zaev: Identiteti maqedonas nuk është dhe nuk do të jetë temë e negociatave

Identiteti maqedonas përveç që është çështje e krenarisë, para së gjithash është çështje e fakteve, shkencës, traditës dhe shënim kombëtar i popullit tonë maqedonas. Ai nuk është dhe nuk do të jetë temë e negociatave, ka shënuar kryeministri Zoran Zaev në Instagram.

Back to top button
Close
Close