0_Web_AktualeKorrespondentë MKDLajme nga komunatVideo deklaratë

Zaev: “Global” – simbolin e Strumicës moderne do ta kthejmë në normalitet

Që nesër organizojmë aksion solidar masiv edhe për pastrimin dhe restaurimin e Globalit dhe aksion solidar me ndihmë financiare me të gjitha aspektet e mundshme të cilat i kemi në dispozicion, para së gjithash si shtet, Qeveri, gjithsesi si Komunë, por edhe si qytetarë në frymën e solidaritetit”, tha Zoran Zaevi sot nga Strumica, ku bashkë me kryetarin Kosta Janevskin ishin në inspektim pas zjarrit të madh i cili mbrëmë e përfshiu QT “Global”.

Back to top button
Close
Close