0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalEkonomiPolitikë

Zaev: Edhe përkundër pandemisë, në vitin 2020 patëm kthim më të madh të TVSH-së ndaj ekonomisë

Në vitin 2020 edhe përkundër pandemisë, kemi kthim më të madh të TVSH-së si përqindje nga bruto tatimi i paguar në krahasim me vitet e kaluara, përderisa pagesa zhvillohej rregullisht dhe pa pengesa, shkroi sot kryeministri Zoran Zaev në Fejsbuk.

Back to top button
Close
Close