0_Maqedoni.PortalPolitikëTekste origjinale

Zaev dhe Borisov nga Sofja: Popujt tanë janë shumë të afërt dhe bashkëpunues, nuk do të lejojmë që urrejtja të zhvillohet te të rinjtë

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev i filloi aktivitetet në kuadër të vizitës së punës në Republikën e Bullgarisë me takimin me kryetarin e partisë GERB dhe ish-kryeministër, Bojko Borisov.

Back to top button
Close
Close