0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Zaev dhe Bekteshi në promovimin e centralit të parë fotovoltaik në Negotinë

Kryeministri, Zoran Zaev së bashku me ministrin e Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sot do të mbajnë fjalime në promovimin e termocentralit fotovoltaik të "EVN Maqedoni" SHA Shkup në vendbanimin Vojshanci, Negotinë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close