0_Магазин.ПорталЗанимливости

За прегласно слушање на Куранот во автомобил – казна од 100 евра

Објаснувањето на полицијата е дека околу автомобилот се слушало гласно рецитирање на арапски јазик, во облик на беседа, и покрај затворените прозорци.

Back to top button
Close
Close