0_Спорт.ПорталОстанато

“ЗА НЕД ДО” освои шест златни медали на турнир во Грција

Академијата за боречки спортови и вештини „ЗА НЕД ДО” од Битола освои шест златните медали на меѓународни турнири кои се одржаа Лангад, Грција.

Back to top button
Close
Close