0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталЕкономија

За компаниите со најниски приходи, најголема финансиска поддршка за исплата на плати

Компаниите кои се потешко погодени од кризата, односно кои имаат поголем пад на приходите, ќе добијат поголема финансиска поддршка за исплата на плати, предвидува новиот Предлог-закон за финансиска поддршка што вчера го усвои Владата и кој ќе биде испратен на усвојување во Собранието. 

Back to top button
Close
Close