Дописници МКДОпштински вести

За еден месец откриени 11 возила кои вршеле јавен превоз без лиценци, три автобуси имале повеќе патници од дозволеното

Со последните контроли на возилата кои вршат јавен превоз во гостиварскиот регион откриени се 11 возила за кои сопствениците немале соодветни лиценци. Ним, СВР Тетово ќе им поднесе кривични пријави и се соочуваат со високи парични казни.

Back to top button
Close
Close