Општински вестиСкопје

За две недели постапка за тендер за изградба на базен во Топанско Поле

На денешната средба градоначалникот на Општина Чаир Висар Ганиу со директорот и заменик директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски и Авни Рустеми е постигнат договор, со кој се предвидува во рок од две недели да се објави постапката за јавна набавка за изградба на базен во населбата Топанско Поле.

Back to top button
Close
Close