ЕвропаЕвропа.Портал

За два месеца Москва ќе започне масовна вакцинација против Ковид-19

Во главниот и најголем град на Русија, каде што е регистрирана најголема стапка на ширење на Ковид-19 во земјата, за два месеца ќе започне масовна вакцинација против болеста, изјави градоначалникот на Москва, Сергеј Собјанин.

Back to top button
Close
Close