Дописници МКДОпштински вести

За девет месеци Општина Гевгелија реализирала 60 отсто од основниот буџет

Од вкупно проектираниот буџет за оваа година, во износ од околу 547 милиони денари, Општина Гевгелија заклучно со третиот квартал остварила вкупно приходи во висина од 319 милиони денари што претставува реализација од 58,34 отсто, беше соопштено на денешната седница на општинскиот Совет.

Back to top button
Close
Close