Општински вестиСкопје

За децата со аутизам реализирани активности преку проектот „Уметноста, јазикот со кој зборуваме сите“

Невладината организација „Пурпура“ од Тетово и нивниот центар за аутизам „Летај за живот“ периодов спроведуваат неколку активности во рамки на проектот „Уметноста, јазикот со кој зборуваме сите“. Станува збор за работни активности на вработените психолози и настани за децата со аутизам посетители во центарот.

Back to top button
Close
Close