EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Xhonson: Respekt për Filipin dhe dashurinë e tij ndaj mbretëreshës

Kryeministri britanik Boris Xhonson sot i ka shprehur respekt princit Filip për përkrahjen e tij për mbretëreshën Elizabeta, duke i dhënë dashuri gjatë tërë jetës së tyre të përbashkët.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close