EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Xhonson dhe Xhonson” filloi hulumtimet e vaksinës kundër Kovid-19 në Spanjë

Filiali "Jansen" i kompanisë farmaceutike amerikane "Xhonson dhe Xhonson" dje e filloi fazën e dytë të hulumtimit të vaksinës së tyre kundër koronavirusit në Spanjë.

Madrid, 14 shtator 2020 (MIA) – Filiali “Jansen” i kompanisë farmaceutike amerikane “Xhonson dhe Xhonson” dje e filloi fazën e dytë të hulumtimit të vaksinës së tyre kundër koronavirusit në Spanjë.

Në testim, që do të zgjasë deri më 22 shtator, marrin pjesë 190 persona.

Në dy muajt në vijim, krahas në Spanjë, vaksina e “Xhonson dhe Xhonson” do të testohet edhe në Holandë dhe Gjermani, me ç’rast do të marrin pjesë gjithsej 550 njerëz. ab/

Таг
Back to top button
Close
Close