BotëBotë.PortalSvet.Slajder

“Xhonson dhe Xhonson”: faza e tretë e testimit të vaksinës kundër Kovid-19

Kompania amerikane "Xhonson dhe Xhonson" bëri të ditur se i ka filluar testimet në fazën e tretë të vaksinës potenciale për koronavirusin e ri. Deri më tani gjithsej katër vaksina potenciale e kanë mbërritur fazën e fundit të testimit në SHBA.

Back to top button
Close
Close