EvropëEvropë.Portal

Xhonson dhe Junker do të bisedojnë për Brekzitin

Kryeministri britanik, Boris Xhonson të hënën në Luksemburg do të bisedojë me kryetarin e KE-së, Zhan-Klod Junker.

Back to top button
Close
Close