EvropëEvropë.Portal

Xhonson arriti marrëveshje financiare me bashkëshorten për divorcin

Kryeministri britanik Boris Xhonson dhe bashkëshortja e tij Marina Viler sot arritën marrëveshje financiare për divorc, tregojnë dokumentet gjyqësore.

Londër, 18 shkurt 2020 (MIA) – Kryeministri britanik Boris Xhonson dhe bashkëshortja e tij Marina Viler sot arritën marrëveshje financiare për divorc, tregojnë dokumentet gjyqësore.

Avokatët e Xhonson dhe Viler morën pjesë në seancën e shkurtër private para Gjykatës qendrore familjare në Londër. mb/

Таг
Back to top button
Close
Close