0_Magazinë.PortalSkena

Xhoni Dep e humbi gjyqin për shpifje me britanikun “San” dhe do të duhet të paguajë 840.000 dollarë shpenzime gjyqësore

Pas procesit gjyqësor të humbur për shpifje kundër tabloidit britanik "San", Xhoni Dep do të duhet t'i paguajë kompanisë "Njuz grup njuspejpers" 840.000 dollarë për shpenzimet gjyqësore.

Back to top button
Close
Close